Destacats

22.068 alumnes d'infantil, primària i ESO van començar el nou curs escolar aquesta setmana

Aquest curs escolar arranca amb un 0,32% menys d’alumnes que l’any passat.

Osona comença el nou curs escolar amb 15.495 alumnes d’ensenyament infantil i primària i 6.573 a l’ESO. El rati d’alumnes per aula es manté en 21 alumnes de mitjana a primària,  mentre que per l’ESO baixa de 27 a 26 alumnes per aula. Aquesta reducció es deu a l’augment del nombre de grups i a la reducció del nombre d’alumnes total.

La comarca destaca en un augment d’alumnes de 2n cicle d’infantil mentre que Catalunya en redueix. En contraposició, Catalunya augmenta el nombre d’alumnes d’ESO, mentre que Osona en redueix.

Osona 24.456 alumnes en edat escolar (de 3 a 16 anys) i una població en altes probabilitats d’estar escolaritzada (de 0 a 24 anys) de 41.841 amb probabilitats d’anar als 133 centres educatius de la comarca que tenen educació infantil, primària, ESO, batxillerat, graus de FP mitjans i superiors i la universitat.

En el següent mapa es pot consultar la població per secció censal dels trams de població en edat potencial d’estar escolaritzats i els diferents centres educatius de la comarca. 

 

 

 

Veure les dades